FAIL (the browser should render some flash content, not this).
FAIL (the browser should render some flash content, not this).
vizite pe site
Mediaş - Sibiu
Iuliu Maniu nr. 35,
România, 551125
Telefon:  +4 0369 80 20 91
FAX:      +4 0369 80 20 90
Ghidul candidatului la examenul de instalator autorizat în distribuţia/transportul gazelor naturale

Versiunea 1.4

Acest format s-a bucurat de o mare apreciere în primele variante şi a fost de un real folos pentru toţi cei care au achiziţionat acest produs. Între timp legislaţia a evoluat, astfel încât au fost necesare numeroase modificări ale materialului de curs şi totodată s-au făcut diverse adăugări şi îmbunătăţiri a aplicaţiei ţinând cont şi de solicitările utilizatorilor.


Adaugări şi completări:

  • Legislatie primara
  • Legislatie secundara
  • Norme şi Normative
  • Legislaţie internaţională
  • Actualizări ale legislaţiei din 2005-2008
  • Actualizări întrebări
  • Interfaţă îmbunătăţită.

Versiunea 1.1

Modificări faţă de Versiunea 1.0:

  • Actualizări ale legislaţiei din 2004-2005
  • Actualizări întrebări
  • Legea gazelor 2005.

Cui se adresează aceste produse?

Aceste produse se adresează în primul rând tuturor persoanelor care doresc să obţină AUTORIZAŢIA ANRGN DE INSTALATOR precum şi tuturor inginerilor, proiectanţilor, constructorilor, operatorilor, instalatorilor şi studenţilor din domeniul tehnic. Există aproximativ 14.000 de instalatori autorizaţi ANRGN care sunt examinaţi la un interval de doi ani fiecare pentru obţinerea autorizaţiei sau pentru prelungirea ei (fără această autorizaţie aceştia nu au dreptul să execute lucrări, nu se pot prezenta la licitaţii etc.). În fiecare an ANRGN organizează o sesiune de examinare pentru cei care doresc această autorizaţie.

Aplicaţia pune la dispoziţie o interfaţă prietenoasă, care facilitează însuşirea rapidă a cunoştinţelor din domeniul legislaţiei şi a celor teoretice în vederea susţinerii examenului pentru obţinerea autorizaţiei de instalator. Totodată, acest produs vă oferă mai multe probleme şi aplicaţii rezolvate, care sunt foarte des întâlnite în practică, fiind foarte utile atât celor care sunt începători în acest domeniu, precum şi celor care activează în domeniu. Aplicaţiile conţin un nr. de aproximativ 750 de întrebări şi peste 50 de aplicaţii rezolvate şi propuse spre rezolvare din domeniul instalaţiilor.

Aplicaţie avizată de
 

Asociaţia Generală a Inginerilor din România.
Versiunea 1.3, actualizată în 2007., ISBN 793-8466-97-0

Ce conţine pachetul?

Pachetul conţine CD-ul cu kitul de instalare şi manual de utilizare (24 pagini) totul în cutie format DVD calitate grafică deosebită.

© 2006, Conta Soft Serv SRL
Politica de confidentialitate
Google